Blog

Nieuws, inspiratie, events al onze visie op e-commerce, technologie, Shopify en Klaviyo

Shopify
5 min leestijd

Shopify Winter '24 (Alles wat je moet weten)

De Shopify Winter Editie is een halfjaarlijks evenement waarbij Shopify de nieuwste updates en innovaties van hun e-commerce platform presenteert. Deze editie is een kans voor Shopify om de nieuwste functies, verbeteringen en uitbreidingen van hun diensten te tonen, die allemaal zijn ontworpen om het succes van ondernemers te ondersteunen en te bevorderen. Het is een belangrijke gelegenheid voor gebruikers om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het Shopify-platform.
migratie
5 min leestijd

Lightspeed naar Shopify Migratie. De reden waarom het trending is in 2023

Ontdek de voordelen van het migreren van je webshop van Lightspeed naar Shopify met ons deskundige team. Zorg voor een soepele en snelle overgang en profiteer van het evoluerende platform van Shopify.
Subsidie
5 min leestijd

€2500 subsidie voor (online) retailers

Om te groeien met uw bedrijf, is het belangrijk om efficiënt te werken. Digitalisering kan u daarbij helpen. Veel kleinere ondernemers zoals u willen wel digitaliseren, maar weten niet goed waar zij moeten beginnen. Of de mogelijkheden die zij zien, zijn te kostbaar. Daarom is er ondersteuning in de vorm van Mijn Digitale Zaak. Bent u ondernemer in het mkb met 2 tot 50 werknemers? Grijp deze kans dan aan en vraag subsidie aan!
Shopify
5 min leestijd

Seo voor Shopify de basis

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is cruciaal voor elke Shopify-winkel die succesvol wil zijn. Het kan het verschil maken tussen een winkel die slechts enkele bezoekers per dag ontvangt en een winkel die constant bezoekers naar zich toe trekt. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat SEO is, waarom het belangrijk is voor Shopify-winkels en hoe je je eigen Shopify-winkel kunt optimaliseren voor zoekmachines.
Shopify
5 min leestijd

Shopify webshop laten maken, wat zijn de kosten? (2024)

Wat zijn de ontwikkelkosten van een Shopify Webshop? ‍Een webshop laten bouwen kost gemiddeld tussen € 5000 en € 50.000, wat aantoont hoe verschillend projecten van elkaar zijn. Het is dus belangrijk om onderzoek te doen naar jou wensen en/of dat wel binnen het budget valt.
migratie
5 min leestijd

Migratie van Magento naar Shopify? Stappenplan (2024)

Ben je van plan om van Magento naar Shopify te migreren, maar weet je niet wat voor resultaat je uiteindelijk kan behalen? Wij leggen het uit.
Partnership
5 min leestijd

Newfive start partnership met Katana Pim

Katana PIM is een gecentraliseerde oplossing die je helpt bij het verrijken, opslaan, rangschikken & groeperen van uw productinformatie.
Subsidie
5 min leestijd

Newfive aangemeld voor MKB Digitaliseringsleverancier in regio Arnhem - Nijmegen

Tot €2500,- voucher om een webshop te vernieuwen? Heb je zitten twijfelen of je wilt investeren in deze tijd om jou webshop te vernieuwen? Dan is het deze week de tijd om die knoop door te hakken!
Mercuriusstraat 3A, 6541 BM Nijmegen
KVK: 62870300
© 2024 Newfive B.V.  All right reserved.
Privacy Policy