Aanpak

Met een flexibele shop kun je sneller handelen, betere beslissingen nemen en duurzamer groeien

Wij geloven dat een flexibele, maar eenvoudige basis, sneller, efficiënter en een groter rendement zal opleveren met de investering die daarvoor nodig is. Geen gedoe, of onnodige features.

Onze kijk op e-commerce

Zelfs als je "the next big thing" aan het bouwen bent, zal een low-code of zelfs no-code mentaliteit je er waarschijnlijk sneller brengen.

Duurzame groei heeft meer te maken met het verbeteren van de basisprincipes dan met het najagen van custom features die 1% van de bezoekers gebruikt.

De beste webshops groeien snel door de webshop flexibel en agile te houden. Ze focussen vooral op authentieke storytelling en marketing. De beste kans op exponentiële groei in een competitieve markt is door de dingen eenvoudig en doelgericht te houden en vast te houden aan de best-practises. Zo kan je jouw tijd en investering besteden aan dingen die er echt toe doen.

50%
Snellere time-to-market dan open-source platformen.
ROI ++
Een low-code oplossing geeft de hoogste ROI.

De drie factoren die de prijs van jouw webshop bepalen zijn wensen, budget en de deadline. Afhankelijk hiervan valt jouw website in één van de onderstaande categorieën.

ENHANCED

Prijsindicatie: Vanaf €10k
Tijdsindicatie: 2-8 weken
Meest geschikt voor webshops die minder dan 1M per jaar doen.

Doordat we volledig focussen op Shopify, weten we aan welke metrics we moeten zitten om de premium thema's van Shopify optimaal te benutten. We maken alle mogelijkheden van het platform toegankelijk, zonder een overkill aan functionaliteit en technische kennis.

Zelfs als je een snel groeiend bedrijf bent, moedigen we je sterk aan om een no-code benadering van je ontwikkeling te overwegen. Zo kun je je concentreren op dingen die je uniek en bijzonder maken, dingen die je helpen.

Naarmate je meer bekendheid krijgt en gegevens van bezoekers en klanten verzamelt, kunnen we beginnen met de ontwikkeling van aanpassingen of aangepaste componenten - terwijl we de technische rompslomp blijven minimaliseren, zodat je 'simpel' en flexibel kunt blijven en sneller kunt bijschaven.

PREMIUM

Budget range: €15k–30k
Typisch projectverloop: 2-3 maanden
Meest geschikt voor webshops die meer dan 1M per jaar doen.

In plaats van te focussen op een lijst met wensen, kijken we eerst naar de doelstellingen van jouw bedrijf. In de praktijk zien we het namelijk vaak genoeg voorkomen dat de lange lijst met functionaliteiten uiteindelijk helemaal niet gebruikt worden.

Onze kracht: jouw doelstellingen omzetten in de tools die je nodig hebt. We maken van lastige code, eenvoudig aanpasbare modules die makkelijk te bedienen zijn. We brengen jouw verhaal naar voren en laten jouw website stralen met prachtige content.

Een low-code aanpak met een high-end design, dat is uiteindelijk wat je wilt. Flexibele componenten die multi-inzetbaar zijn. Maak zonder technische kennis eenvoudig nieuwe pagina’s aan en voeg binnen no-time het nieuwste assortiment toe.

LUXURY

Budget range: €30k+
Typisch projectverloop: 3-5 maanden
Meest geschikt voor webshops die meer dan 3M per jaar doen.

We houden van een uitdaging, net als jij. Een oplossing op maat is dé uitkomst voor webshops met een complex aanbod of ondernemers die iets totaal unieks willen neerzetten.

Zo niet, en je zoekt gewoon een "unieke" ervaring of niet extreme aandacht voor detail in je ontwerp en ervaring, pas dan op voor de langetermijnkosten van complexiteit.

Los van jouw wensen, vergeet niet de wensen van jouw bezoekers. In de praktijk zien we dat deze wensen soms enorm kunnen verschillen.

Onze ideale opdrachtgever

Onze ideale opdrachtgever heeft:

1. een shop in Fashion, Luxury of Beauty niche
2. minimaal €1M omzet per jaar
3. volwassen tooling op gebied van ERP, PIM en fulfilment
4. ervaring met online commerce aan boord
5. de grenzen bereikt met haar huidige bureau of Shopify thema
6. tussen de €10k en €50k budget voor een nieuwe shop
7. de ambitie om minimaal in omzet te verdubbelen
8. Zoekt een Shopify partner voor de lange termijn.

Mercuriusstraat 3A, 6541 BM Nijmegen
KVK: 62870300
© 2024 Newfive B.V.  All right reserved.
Privacy Policy