Shopify B2B

Shopify B2B Webshop, geschikt voor groothandel die een duurzame oplossing zoeken gericht op de toekomst.
Wij helpen bedrijven groeien in de snel ontwikkelende wereld van e-commerce. Met Shopify kunnen wij jouw B2B-business opschalen van startup naar internationale groothandel.

Met een team van Shopify Experts staan wij klaar om de uitdaging aan te gaan.

Shopify B2b webshop laten maken.

Wij zijn specialist in het maken van maatwerk webshops op het platform van Shopify.
Shopify is uitermate geschikt voor een B2B-webshop. Shopify is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een legio aan mogelijkheden om een prachtig B2B portaal neer te zetten.

Flexibel en snel te lanceren.

Shopify is extreem flexibel en Geprijsd door haar toegankelijkheid en naadloze integratie mogelijkheden van marketplace tot ERP.

Groothandel zonder gedoe.

Besteed meer tijd aan het verbeteren van je bedrijf, en minder aan het handmatige handelingen. Met Shopify (Plus) kun je vervelende taken op de automatische piloot zetten zonder in te boeten aan klantenservice.

Beheer alles vanuit één plaats, of het nu B2B of DTC is.

Richt je op de groei van je merk - zonder extra complexiteit - wanneer je een alles-in-één platform voor B2B en B2C klanten gebruikt.

Geen down-time, geen zorgen.

99.99% Gemiddelde uptime van Shopify. Schaalbaar zonder te crashen. Ontsluit onbeperkte bandbreedte, transacties, en manieren om te verkopen.

Veel voorkomende technische problemen die de groei van het bedrijf in de weg zitten.

Veel bedrijven overwegen te migreren van Open Source projecten zoals WordPress en Magento naar Shopify door de vele problemen die ze ervaren tijdens het opschalen van hun online webshop. Herken jij onderstaande problemen ook?

#1 Open-source is out-of-the-box niet robuust genoeg.

WordPress bijvoorbeeld, heeft een enorme waslijst aan plugins nodig om de functionaliteiten te realiseren waar jij als verkoper naar op zoek bent.

#2 Plugins zorgen voor herhaaldelijke technische problemen bij updates.

Plugins zorgen bij iedere update weer een risico, er is altijd kans op problemen. Daarnaast geven plugins van kleinere developers een extra risico omdat ze niet dezelfde snelheid hebben om een patch uit te brengen. Dit kost bij iedere update weer geld, tevens is het niet in te schatten hoeveel uur de developer ermee bezig zal zijn.

#3 Stabiliteit en performance

Het is een zeer specialistische klus om de stabiliteit en de performance continue op topniveau te hebben. De meeste bedrijven hebben dit niet in-house en dus moet het uitbesteed worden. Daarnaast zien we vaak een slecht presterende hosting die niet geschikt zijn voor een website die de veel bezoekers trekt. Dit gaat uiteindelijk allemaal ten kosten van de laadtijd van jouw webshop.

#4 Veiligheidrisico's

Dagelijks zijn er gevallen waarbij er bugs of lekken in de software zitten van plugins, die duizenden Wordpress sites treffen. Dit is zowel praktisch al juridisch gezien van enorm belang. Je website down of gehackt is wat je ten alle tijden moet voorkomen!

Legacy enterprise Software is niet schaalbaar genoeg.

Overstappen naar Shopify is een geweldige zakelijke zet. Je krijgt een volledig gehoste oplossing zonder server-gerelateerde problemen die anders een zee van tijd en geld kosten om mee om te gaan. Geen rommelige beheer omgevingen, chaotische systeemupgrades en verborgen kosten meer - gewoon een out-of-the-box Shopify website voor de beste prijs.

GEPERSONALISEERDE B2B WEBSHOP

Shopify B2B functionaliteiten die echt iets toevoegen.

Check icon

Personalisatie
Geef klanten de service die ze verwachten met gepersonaliseerde producten, prijzen, en betalingen.

Check icon

Prijsbepaling op basis van volume (Staffelkorting)
Stel kortingen en prijsbepaling op basis van volume in, inclusief minimum en maximum drempels. Ook wel staffelkorting genoemd.

Check icon

Volledig in controle van content
Maak pagina's zoals FAQ's, beleid, en voorwaarden met behulp van een slimme editor die zonder uitleg te begrijpen is.

Check icon

Optimalisatie van back-end processen

Say Hello

Get in touch to start the journey together.

Mercuriusstraat 3A, 6541 BM Nijmegen
KVK: 62870300
© 2024 Newfive B.V.  All right reserved.
Privacy Policy