Webshop laten maken nijmegen

Webshop laten maken Nijmegen met Shopify. Wij zijn de Shopify experts in de regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten. Vanwege de eindeloze mogelijkheden van dit e-commerceplatform kunnen wij voor jou het gewenste resultaat ontwikkelen zodat jij met je jouw winkel verder kan groeien online.

Deze merken uit de regio gingen je al voor.

De webshop bouwer in Nijmegen met focus op Shopify

Een webshop laten bouwen kost gemiddeld tussen €5000 en €50.000, wat aantoont hoe verschillend projecten van elkaar zijn. Het is dus belangrijk om onderzoek te doen naar jou wensen en/of dat wel binnen het budget valt. Newfive maakt gebruik van het Shopify om webshops te bouwen. In Shopify zijn vele thema's te vinden die van hoge kwaliteit zijn. Eveneens als het gebruiksgemak is beter dan andere platforms. Kortom, Shopify is het platform van de toekomst.


De kosten zijn te verdelen in verschillende gradaties.

Basic 10.000 Euro
Je kiest een Webshop Thema en wil gebruik maken de opties die het thema aanbiedt. Je vindt verdere toevoegingen of eigen branding minder belangrijk voor nu. Er worden geen nieuwe features ingebouwd. Je krijgt een training om de webshop verder te onderhouden.


Premium vanaf 15.000,- Euro
Newfive heeft een sterk basis thema ontwikkeld die volledig voldoet aan de wensen van de Nederlandse markt. Daarnaast is dit thema al op miljoenen bezoekers getest, en zien wij een bovengemiddeld conversiepercentage. Maar uiteindelijk is de ondernemer zelf die de webshop tot een succes moet maken, wij zijn slechts een figurant in het succes!Luxury vanaf 30.000,- Euro
We houden van een uitdaging, net als jij. Een oplossing op maat is dé uitkomst voor webshops met een complex aanbod of ondernemers die iets totaal unieks willen neerzetten. Bij dit traject gaan we ook dieper in op de bedrijfsprocessen en hoe je de website zelf wilt gebruiken. Client-first methode. Dat houdt in dat je ook volledige inspraak krijgt in de flexibiliteit van de webshop. Iedereen heeft er baat bij dat de gebruiker makkelijk alle secties kan aanpassen na wens, zonder dat de ontwikkelaar hier aan te pas komt.

Webwinkel starten met Shopify

Shopify is het platform met alles in een. Van Point-in-sale-functies tot voorraadbeheer. Inmiddels zijn al meer dan 1.000.000 winkels aangesloten bij Shopify, ze zijn sterk opweg om marktleider te worden. Door het uitgebreide app ecosysteem kan jij precieze maatwerk functies makkelijk implementeren. De kracht van Newfive is dat wij de webshop inrichten op Autopilot. Dat houd in dat wij aan de hand van automatiseringen jou het leven een stuk makkelijker maken.

Webshop laten maken in Nijmegen met extra functies

Newfive is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen binnen Shopify. Alle functies die jij voor jouw business nodig hebt bouwen wij netjes in het thema. Doordat wij alle kennis in huis hebben zijn er wel 100 features die wij kunnen inbouwen.

Waarom een webshop starten met Shopify?

Shopify is momenteel het beste e-commerce platform beschikbaar. Hierbij een opsomming van de mogelijkheden:

  • Goedkope abonnementen vanaf €28,- per maand.
  • Eindeloze schaalbaarheid, van startup naar miljoenen bedrijf.
  • Geen hosting of update kosten, dat zit allemaal in de abonnementen.
  • Jouw webshop staat altijd online , 99,99% uptime.
  • Gebruiksvriendelijk dashboard
  • Zelf jou content beheren
  • Verkoop ook via Facebook, instagram, Bol.com, Amazon of andere marktplaats.
  • Super snelle webshop
  • Zeer snelle levertijd, binnen 2 maanden. (Kan zelfs binnen 2 weken!)
  • En talloze apps die het makkelijk maken om nieuwe dingen toe te voegen.
Met focus op e-commerce

Webbureau in Nijmegen voor webshops

Newfive is een webbureau in Nijmegen gespecialiseerd in Shopify. Wij doen niet anders dan continu onze partners helpen met het verbeteren van hun online webwinkel. Doordat wij alleen Shopify webshops bouwen, weten wij als geen ander wat er mogelijk is met dit platform. Wij helpen lokale merken zoals Bearlifestyle, Fifth, Eline Rosina en Angenendt. Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Benefits voor onze opdrachtgevers

Waarom Newfive?

Performance

Met onze eigen Shopify 2.0 componenten als fundament.

Snel Live

We kunnen altijd binnen 2 weken van start. Lees hier hoe we dat doen.

Vaste Prijs

Al onze projecten zijn fixed-scope met een vaste prijs.

Aandacht

Persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt gedurende het hele project.

Mercuriusstraat 3A, 6541 BM Nijmegen
KVK: 62870300
© 2024 Newfive B.V.  All right reserved.
Privacy Policy