Shopify
5 min read

Shopify Winter '24 (Alles wat je moet weten)

Shopify Winter '24 (Alles wat je moet weten)
Written by
Jordy Sterk
Published on
January 24, 2024

Wat is Shopify winter editions?

Shopify Winter Editions is een belangrijk evenement waarbij Shopify twee keer per jaar zijn nieuwste innovaties en updates presenteert. De Winter '24 Editie, gepland voor 31 januari, belooft meer dan 100 platformupdates te onthullen die allemaal zijn ontworpen om bedrijven te helpen slagen. Deze updates tonen de voortdurende inzet van Shopify voor vernieuwing en de wens om ondernemers succesvoller te maken.

Waarom houdt Shopify ieder jaar een event voor updates?

Shopify organiseert jaarlijks deze evenementen om zijn filosofie en benadering van productontwikkeling te delen. Het doel is om de slagingskans van ondernemers te vergroten. Dit doen ze door te beginnen met vijf fundamentele principes die ten grondslag liggen aan hun innovaties. Deze evenementen benadrukken hoe Shopify complexe aspecten van online ondernemen vereenvoudigt, wereldwijde verkoop ondersteunt, een rijk ontwikkelaars- en platformecosysteem biedt, technische en ontwerpuitmuntendheid handhaaft, en gebruikmaakt van schaalvoordelen.

Wat kun je verwachten van Shopify Winter Editions?

In de Winter '24 Editie van Shopify kun je een breed scala aan updates verwachten die gericht zijn op het vereenvoudigen van zakelijke processen, het uitbreiden van wereldwijde verkoopmogelijkheden, en het ondersteunen van zowel B2C- als B2B-verkopen. Ook wordt er nadruk gelegd op het integreren van AI in hun producten, het verbeteren van de gebruikerservaring, en het bieden van krachtige ontwikkeltools en -integraties. Dit alles is gericht op het verbeteren van de prestaties en het vergroten van de winstgevendheid voor Shopify-gebruikers.

Newfive Insights

Wil je op de hoogte blijven van wat er in de sector gebeurt? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en laat de updates naar je toe komen.

Door je in te schrijven gaat je akkoord met ons Privacybeleid.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het aan de experts over. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is Shopify Winter Editie?

De Shopify Winter Editie is een halfjaarlijks evenement waarbij Shopify de nieuwste updates en innovaties van hun e-commerce platform presenteert. Deze editie is een kans voor Shopify om de nieuwste functies, verbeteringen en uitbreidingen van hun diensten te tonen, die allemaal zijn ontworpen om het succes van ondernemers te ondersteunen en te bevorderen. Het is een belangrijke gelegenheid voor gebruikers om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het Shopify-platform.

Wat is het doel van Shopify Winter Editions?

Shopify Winter Editions presenteert elk half jaar de nieuwste updates en innovaties van het platform, met als doel ondernemers te helpen succesvoller te zijn.

Wat zijn de updates van Shopify Winter Editie?

De Shopify Winter '24 Editie omvat meer dan 100 platformupdates gericht op het verbeteren van zakelijke processen en gebruikerservaring. Deze updates bevatten verbeteringen in het vereenvoudigen van complexe zakelijke taken, uitbreidingen voor wereldwijde verkopen, geavanceerde integratie van AI-technologieën, en verbeteringen in zowel het ontwikkelplatform als het ecosysteem van apps. Daarnaast ligt er een focus op technische en ontwerpuitmuntendheid om betere prestaties en hogere conversies te realiseren. Deze updates ondersteunen de visie van Shopify om ondernemers te helpen slagen in hun bedrijfsvoering.